Ontwerpsalon

Ontwerpsalon

Een (inkoop)markt met workshops, trendlezingen en open studio’s. De tweede editie vindt plaats op 29 januari 2017 bij Vechtclub XL in Utrecht.

Zet zondag 29 januari alvast in je agenda! Volg Ontwerpsalon via Facebook voor het laatste nieuws. Via het Facebookevenement kun je aangeven of je aanwezig bent, als bezoeker of maker en/of andere mensen uitnodigen!

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@ontwerpsalon.nl

Ontwerpsalon
De Ontwerpsalon is een inkoopmarkt waar ontwerpers hun producten zoals keramiek, sieraden, mode-accessoires, grafisch en illustratief werk en interieurproducten kunnen presenteren en verkopen. Er worden winkeliers, maar ook journalisten en bloggers van diverse media uitgenodigd. Ook design-liefhebbend publiek is van harte welkom om te komen winkelen en binnenkijken bij Vechtclub XL: een bruisende creatieve hotspot met ateliers en een fijn restaurant. De ateliers van Vechtclub XL zullen tijdens het evenement geopend zijn.

en makers
Ben je een ontwerper of maker en wil je meer aandacht voor je werk en ben je op zoek naar nieuwe verkooppunten? Presenteer dan je werk op zondag 29januari 2017 tijdens de Ontwerpsalon.

Een kraam is 1×2 meter, deze huur je altijd voor beide dagen. De kosten hiervoor zijn € 250,- ex. BTW voor een hele kraam en € 125,- ex. BTW voor een halve kraam.
Ben je afgestudeerd in 2014 of later? dan ontvang je 50% korting op de kraamhuur.

Inschrijven kan binnekort hier op de site. De organisatie maakt een selectie uit de aanmeldingen om zo een gevarieerd, origineel en kwalitatief aanbod te verzorgen.

Ontwerpsalon wordt mede mogelijk gemaakt door Vechtclub XL

Leave a Comment